Zero aditivi alimentari în producția de suplimente nutritive.

Definim un standard propriu de calitate în producția de suplimente nutritive. Suntem una dintre (prea) puținele companii internaționale de suplimente nutritive care evită cu convingere folosirea aditivilor alimentari (denumiți excipienți) în procesele de producție. Considerăm că o abordare naturală în compoziția formulelor Terranova garantează puritatea necesară pentru o alimentație sănătoasă.

Suplimentele nutritive funcționează eficient exclusiv datorită ingredientelor active pe care le conțin.

Totuși, de ce majoritatea suplimentelor de pe piață sunt dezvoltate cu ingrediente inactive? Printre cei mai comuni aditivi alimentari folositi în producția de suplimenți se numără agenții de îngroşare, de umplere, antiaglomeranți, emulgatori, agenți de tratare a făinii, agenți de glazurare, îndulcitori, coloranți, potențiatori de aromă, iar lista e doar la început.

Ne-am propus să inovăm în domeniul suplimentelor nutritive printr-o întoarcere la rădăcini, o întoarcere la potențialul naturii.

No fillers, binders or other additives
No fillers, binders or other additives

Obiectivul nostru pentru dezvoltarea de suplimente nutritive este puritatea naturală 

Chiar dacă utilizarea excipienților reprezintă o strategie de producție foarte simplă, rapidă și eficientă, și cu siguranță mai profitabilă comparativ cu eliminarea acestora, suntem dedicați să producem suplimente nutritive pure, cu integritatea unui standard ridicat de calitate, mai degrabă decât să maximizăm profituri și să simplificăm procese de producție.

Absolut niciun aditiv alimentar.

Toate suplimentele Terranova sunt realizate fie în formă de capsule din 2 piese, pudră sau formă lichidă. Nu producem suplimente sub formă de pastile, pentru a evita utilizarea anumitor substanțe excipiente. În cazul capsulelor din 2 piese, utilizarea excipienților nu este absolut necesară, deși aproape toate suplimentele alimentare încapsulate de pe piață conțin unul sau mai mulți aditivi.

Produsele Terranova conțin exclusiv ingrediente active, zero aditivi alimentari, 100% natural.

No fillers, binders or other additives