Sport & Fitness

Ne mândrim cu o varietate extinsă de formulări de bază și specializate, astfel produsele Terranova pot asigura necesarul de aport nutritiv atât pentru sportivi profesioniști, cât și pentru persoanele care au nevoie doar de un impuls nutrițional pentru rutina zilnică de fitness. Deși Terranova nu este un brand axat pe nutriția sportivă, mulți campioni din întreaga lume preferă Terranova pentru aportul de suplimente nutritive de performanță. Această decizie se bazează adesea pe combinația dintre rezultatele semnificative pe care le obțin cu produsele noastre și faptulcă Terranova este una dintre puținele mărci de suplimente nutritive realizate 100% fără aditivi. Sportivii se bazează adesea pe o multitudine de suplimente diferite în programul lor nutrițional, ceea ce înseamnă că este posibil să ingereze un nivel mai mare de aditivi și excipienți, ingrediente inactive comune regăsite în suplimente. Deoarece produsele Terranova sunt realizate 100% fără aditivi alimentari, sportivii și persoanele care consumă un număr mai mare de suplimente vor considera puritatea produselor Terranova excepțional de avantajoasă.

Elemente esențiale pentru randament fizic

Pentru sportivi, cheia succesului unui stil de viață activ este un corp sănătos. Performanța și randamentul depind de resusele de putere ale corpului și ale minții, și fiecare atlet cunoaște eforturile necesare pentru a obține și păstra forma cea mai bună. Pentru a lua parte cu succes la antrenamentele repetate și intense, sportivii au nevoie de o condiție fizică potrivită. În acest sens, orice sportiv responsabil va acorda o atenție ridicată consumului de calorii, vitamine și minerale necesare pentru a atinge performanța.
Nu toți cei cu un stil de viață activ știu să facă și diferența între suplimentele alimentare, crezând că vitaminele și mineralele procură de la sine energie. Cu toate că nu acționează astfel, ele sunt vitale pentru convertirea micronutrienților în energie.

Substanțele care te mențin în mișcare

Vitaminele și mineralele de mai jos sunt adesea recomandate atât pentru a suplini lipsa anumitor nutrienți, cat si pentru o performanță îmbunătățită.


– Vitaminele B sunt decisive pentru eliberarea energiei din alimentele cu carbohitdrați. De asemenea, vitamina B12 se găsește doar în surse animale, așa încât sportivii cu diete vegane/vegetariene pot beneficia de aportul unor suplimente cu această vitamină. În plus, deficiența de vitamină B12 în organism poate duce la anemie și performanțe scăzute.
– Fierul este o substanță minerală cu rol determinant în transportul oxigenului în corp. Această substanță este intens solicitată în cadrul exercițiilor fizice intense și de durată. Insuficiența fierului în organism se resimte prin stare de oboseală și scăderea generală a randamentului.
– Glucozamina este un compus natural ce se regăsește în organism, în deosebi la nivelul articulațiilor, având un rol important în formarea de cartilagii. În situația unor boli cronice sau inflamații, producția internă de glucozamină este afectată și sunt recomandate suplimente orale. Glucozamina este recomandată cu precădere persoanelor ce practică atletism, jogging sau oricare altă activitate fizică ce solicită încheieturile. Tot glucozamina este asociată cu efecte benefice în cazul tulburărilor de articulații și a anumitor boli ale sistemului osos.

Citește mai multAfișez toate cele 3 rezultate