Green Child

Green Child este o gamă premiată de suplimente alimentare, cu produse asigurate de Terranova pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Motivația principală pentru dezvoltarea gamei Green Child a fost crearea de suplimente sigure și pure, lejere pentru copii, echilibrate și hrănitoare – cu formulări bazate pe cercetare științifică, concepute pe baza principiilor de formulare profund holistice ale Terranova, pe baza unor standarde fără compromisuri în selecția și procesarea ingredientelor. Politica noastră de producție fără aditivi este unul dintre principalele motive pentru care clienții Terranova au exprimat o dorință accentuată de a obține produse formulate pentru copii. Atunci când clienții noștri devin conștienți de problemele potențiale asociate cu anumiți aditivi alimentari folosiți în procesul de fabricație, aceștia preferă în mod special să evite toate formele de aditivi alimentari din produsele nutritive.
Terranova menține o politică strictă de producție 100% fără aditivi. Pentru a asigura măsurători precise ale dozajului, produsele Green Child sunt încorporate în capsule de dimensiuni mici, iar pentru copiii care nu pot înghiți capsule, conținutul acestora poate fi turnat în suc, smoothie sau iaurt, în orice băutură sau aliment rece, ori servite la temperatura camerei.

Un aport mic pentru rezultate mari

Ritmul vieții cotidiene nu îngăduie întotdeauna părinților să ofere celor mici o alimentație sănătoasă și echilibrată. Însă vechea zicală ‘ești ceea ce mănânci’ este cu atât mai valabilă în cazul copiilor. Pentru copiii aflați la început de dezvoltare, o nutriție și un aport corespunzător de vitamine și minerale sunt determinante pentru formarea unui organism sănătos. Nutrienții obținuți din alimente modifică chimia la nivelul creierului, contribuind la funcțiile cognitive și dispoziția generală. În acest fel, spectrul de alimente din care alegem să-i hrănim pe copii este esențial, fiindcă de aici organismul celor mici își va selecta elementele de bază pentru o bună funcționare. Copilăria este o perioadă determinantă pentru buna dezvoltare fizică și cognitivă a indivizilor, de aceea este important ca părinții să asigure celor mici un aport adecvat de nutrienți. Acesta este unul dintre motivele pentru care medicii pediatrii recomandă complexe de multivitamine și multiminerale pentru copii. În cazul în care în familie se urmează un regim vegetarian, este esențială suplimentarea alimentară, ținând cont de faptul că regimurile vegetariene tind să fie carente în vitamina B12, vitamina A, precum și în minerale cum sunt zincul, fierul sau calciul. De asemenea, deoarece nu au avut când să asimileze suficiente bacterii benefice, prin administrarea suplimentelor specifice Terranova, sistemul digestiv al copiilor poate beneficia de un aport extern de culturi bacteriene, pentru a asigura cât mai timpuriu biodiversitatea la nivelul florei intestinale.


Când au nevoie copiii de suplimente nutriționale?

– Atunci când consumă băuturi zaharoase în exces, ceea ce duce la consumul de vitamine și minerale din corp;
– Atunci când consumă alimente de tip fast-food, sau alimente procesate;
– Atunci când apar probleme digestive, mai ales pe fondul unui tratament medicamentos;
– În cazul unui regim vegetarian/vegan, unde este nevoie de un aport suplimentar de proteine;

Citește mai multAfișez toate cele 2 rezultate