Preferi un meniu vegan sau un meniu vegetarian?

Suntem producători de suplimente nutritive de spectru larg compatibile 100% cu dietele vegane.

La Terranova ne asumăm un angajament total în susținerea siguranței unui cadru alimentar dedicat persoanelor care aleg vegetarianismul sau veganismul ca mod de viață, inclusiv persoanelor care înțeleg valorile acestor diete și caută produse vegane sau vegetariene din motive de sănătate, motive religioase, ori sensibilitate la produse lactate.

100% Vegan

 

100% Vegan

Menține un program de alimentație sănătoasă

Nutriția înseamnă responsabilitate pentru calitatea, proveniența și alegerea alimentelor. Înțelegem că verificarea etichetelor de pe orice produs cumpărat poate fi un efort continuu pentru persoanele atente la detalii dietare, de aceea ne dorim să simplificăm acest proces prin asocierea directă dintre marca Terranova și dezvoltarea de produse dedicate vegetarienilor sau veganilor.

Am creat un mediu protejat pentru toate persoanele care caută suplimente nutritive naturiste lipsite de aditivi alimentari, dedicate dietelor vegane.

DR. ED ELSTAT


 

O dietă inteligentă înseamnă a învăța principii de alimentație benefice pentru corpul tău

Nu trebuie să fim vegani (sau chiar vegetarieni) pentru a prefera produse vegane, la fel cum nu trebuie să fim sensibili la aditivi pentru a prefera produsele fără aditivi.

Suntem foarte fericiți să știm că politicile noastre privind ingredientele ne permit să oferim persoanelor care caută produse vegetariene sau vegane o gamă cuprinzătoare de formulări nutriționale și botanice ideale, dezvoltate fără aditivi.

 

VEZI PRODUSE

100% Vegan