Suplimente alimentare Terranova


Suplimente alimentare pentru nutriție sănătoasă

Fondată în anul 2008, Terranova Synergistic Nutrition este o companie multi-premiată producătoare de suplimente nutritive, cu o gamă de peste 90 de produse nutritive și botanice, formulate și produse în Marea Britanie. Terranova este una dintre puținele companii majore de suplimente nutritive care nu folosesc agenți de umplere, lianți și alți aditivi alimentari în procesele de producție, și una dintre cele câteva companii producătoare de suplimente 100% potrivite pentru un regim vegan sau vegetarian.

Formulele produselor Terranova sunt bazate pe fundamente științifice avansate, cu valori care își regăsesc rădăcinile în filosofia holistică a companiei. Această abordare unică permite dezvoltarea unor formule nutriționale cu ingrediente botanice active care intră în sinergie naturală și echilibrată cu metabolismul, pentru a asigura eficiență în asimilarea beneficiilor pentru corpul uman.

Bun venit în viitorul suplimentelor nutritive.

VEZI PRODUSELE

Stephen Terass, fondatorul companiei și creatorul formulelor Terranova.

Terranova este fondată în 2008 de Stephen Terras MRNT, fost director tehnnic pentru una dintre companiile de top producători suplimente alimentare din Europa. Stephen este recunoscut ca autoritate în domeniul suplimentelor nutriționale, cu specializare în științe nutraceutice și botanice. În decursul carierei de 38 de ani în medicină nutrițională și fitoterapie, Stephen a susținut peste 500 prelegeri în 21 de țări în peste 3 decenii, ca lector invitat frecvent la universități de medicină naturală, nutriție și dietetică.

Stephen este autorul a 8 cărți de specialitate și articole de profil, inclusiv producător al unei serii premiate de întregistrări audio.

 

AFLĂ MAI MULTE

Vindecare prin nutriție — Filosofia Terranova pentru producția de suplimente alimentare

Filosofia Terranova încorporează principii de nutriție completă pentru bunăstare interioară și vindecare profundă. Dezvoltăm produse naturiste bazate pe un complex de multivitamine și minerale, enzime digestive și ingrediente botanice naturale. Prin formulările noastre intens sinergice, suntem adepții unei abordări științifice, dar holistice a dezvoltării produselor, cu atenție pentru diete variate și principii de regim vegan și meniu vegetarian.

  • Utilizăm ingrediente care asigură beneficii dovedite pentru sănătate, ingrediente de natură integrală și nemodificate genetic.
  • Respectăm cu dedicare și pasiune puritatea și integritatea produselor noastre.
  • Evităm cu convingere utilizarea aditivilor și excipienților.

 

AFLĂ MAI MULTE

Our Philosophy

Suntem producători de suplimente nutritive realizate 100% fără aditivi alimentari

Suplimentele nutritive funcționează eficient exclusiv datorită ingredientelor active pe care le conțin. Totuși, de ce majoritatea suplimentelor de pe piață sunt dezvoltate cu ingrediente inactive?

Printre cei mai comuni aditivi alimentari folositi în producția de suplimenți se numără agenții de îngroşare, de umplere, antiaglomeranți, emulgatori, agenți de tratare a făinii, agenți de glazurare, îndulcitori, coloranți, potențiatori de aromă, iar lista e doar la început.

Terranova este una dintre (prea) puținele companii internaționale de suplimente nutritive care evită cu convingere folosirea aditivilor alimentari (denumiți excipienți) în procesele de producție.

AFLĂ MAI MULTE

Produse 100% compatibile cu un meniu vegan sau meniu vegetarian

La Terranova ne asumăm un angajament total în susținerea siguranței unui cadru alimentar dedicat persoanelor care aleg un meniu vegan sau ovo lacto vegetarian, ori meniu raw vegan, ca mod de viață, inclusiv persoanelor care înțeleg valorile acestor diete și caută produse vegane sau vegetariene din motive de sănătate, motive religioase, ori sensibilitate la produse lactate.

Înțelegem că verificarea etichetelor de pe orice produs cumpărat poate fi un efort continuu pentru persoanele atente la detalii, de aceea ne dorim să simplificăm acest proces prin asocierea mărcii Terranova cu produse dedicate vegetarienilor sau veganilor.

Terranova este una dintre foarte puținele companii internaționale producătoare de suplimente nutritive de spectru larg cu produse compatibile 100% pentru diete vegane.

AFLĂ MAI MULTE

Ingredientele noastre sunt 100% naturale, certificate organic.

Majoritatea suplimentelor alimentare Terranova conțin ingrediente botanice bogate în fitonutrienți recoltate din ferma organică, fie culese din mediul sălbatic, cu respect pentru principii etice.

Ferma de plante medicinale certificate organic a furnizorului nostru de botanice, Eclectic Institute, cu întindere de peste 36 hectare, este situată într-un cadru natural retras și pitoresc din statul Oregon, SUA, înconjurată de pădure, canionul Sandy River și fundalul magnific al muntelui Hood, care a inspirat logo-ul Terranova.

 

AFLĂ MAI MULTE

Complexul MagniFood produce minuni pentru metabolism datorită sinergiei dintre ingredientele botanice + vitamine și minerale  

Fiecare supliment nutritiv Terranova este îmbunătățit cu un complex unic de ingrediente din plante și alimente bogate în fitonutrienți cu efecte sinergice, denumit MagniFood.

Ingredientele MagniFood sunt îmbinate cu ideea de a asigura eficiență în interacțiunile din mediul biochimic al corpului, pentru a maximiza beneficiile potențiale din vitamine și minerale, împreună cu nutrienții produselor. 

 

AFLĂ MAI MULTE

Bio-sinergia dintre ingrediente este secretul în asimilarea beneficiilor asupra metabolismului.

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu ajutorul suplimentelor nutritive, este necesar să dezvoltăm un mediu de bio-sinergie la nivel de metabolism. Sinergia se întâmplă atunci când interacțiunea dintre compuși produce efecte mai mari decât efectele însumate ale fiecărui element în parte.

Pentru a obține un efect optim, fiecare vitamină, mineral ori nutrient trebuie absorbit, distribuit, metabolizat și utilizat cu eficiență într-un spectru extins de interacțiuni sinergice cu enzime, co-factori sau alți nutrienți.

PhytoFresh – Fitonutrienți din ingrediente botanice proaspete, conservate prin liofilizare

Prin liofilizare (sau uscarea prin congelare) a ingredientelor botanice proaspete sunt protejate și conservate elementele potente din plante, integritatea biochimică și activitatea enzimatică.

Profilul biochimic al unei plante liofilizate este aproape similar cu profilul plantei proaspete, însă concentrația compușilor este mai mare datorită eliminării umidității. Cu alte cuvinte, elementele botanice liofilizate din produsele Terranova sunt variantele concentrate ale plantelor originale, proaspete și naturale.

Mulțumită unui impact profund sinergic în compoziția complexului MagniFood, ingredientele botanice liofilizate contribuie în profunzime la sporirea efectelor benefice din produsele Terranova.

Prospețimea naturală a fitonutrienților Phytofresh se simte la interior.

AFLĂ MAI MULTE