Welcome to Terranova

Terranova — Nutriție sănătoasă pentru sinergie organică 


Compania Terranova este fondată în 2008 de Stephen Terras, fost director tehnic pentru una dintre cele mai mari companii de suplimente din Europa. Cu o gamă de peste 100 de suplimente nutritive și botanice formulate și produse în Marea Britanie, Terranova este una dintre puținele companii majore de suplimente alimentare care nu folosesc agenți de umplere, lianți și alți aditivi alimentari în procesele de producție, și una dintre cele câteva companii producătoare de suplimente 100% potrivite pentru un meniu vegan sau vegetarian.

 

PRODUSE

Sinergie naturală cu metabolismul

Principalul obiectiv al formulelor dezvoltate de Terranova este de a obține eficiență maximă în compoziție, versatilitate, puritate, armonie, balans, și mai presus de orice, siguranță alimentară, prin evitarea integrală a acelor ingrediente care nu trebuie utilizate în suplimentele nutritive – aditivi alimentari.

Misiunea noastră este să asigurăm asimilarea beneficiilor pentru sănătate prin metode naturiste.

 

AFLĂ MAI MULTE

Principii de nutriție sinergică pentru bunăstare interioară și vindecare profundă

  • Obținem eficiență prin utilizarea ingredientelor din plante integrale și renunțarea la extracte farmaceutice;
  • Obținem puritate prin evitarea ingredientelor cu potență excesivă și a aditivilor alimentari;
  • Obținem armonie și echilibru prin intensificarea mediului sinergic din corp, pentru asimilarea eficientă de vitamine, multivitamine și minerale, fitonutrienți.

Soluții naturale pentru industria de suplimente alimentare

Abordarea unică Terranova pentru dezvoltarea de suplimente nutritive botanice este soluția necesară oferită de Stephen Terras pentru a trata o problemă de sistem, o problemă cauzată de mentalitatea reducționistă a industriei farmaceutice, care domină industria suplimentelor de peste 4 decenii, încă de la începutul carierei lui Steven.

Problema este întreținută de farmaceuticalizarea industriei suplimentelor alimentare, iar această mentalitate greșită, în trecut împărtășită și de Stephen, produce rezultate negative din cauza utilizării excesive a aditivilor alimentari.

Se impune o întoarcere la rădăcinile naturale pentru compoziția suplimentelor alimentare, iar metodele organice sunt la îndemâna noastră, trebuie doar să culegem roadele unei abordări 100% naturale.

Viitorul în materie de alimentație sănătoasă

Am înțeles în mod evident faptul că trebuie să ne delimităm radical de modul în care au fost formulate și realizate produsele tipice din prezent, pentru a dezvolta produse de calitate superioară care ne definesc propriile standarde de siguranță și eficiență alimentară.

Terranova este un brand multi-premiat de suplimente alimentare, rezultatul acestui nou etalon de calitate.

 

AFLĂ MAI MULTE