MagniFood. Nutriție pentru sănătate din plante

MagniFood este un complex unic de ingrediente botanice cu efecte sinergice.

Fiecare supliment nutritiv Terranova este îmbogățit cu propriul complex sinergic de ingrediente botanice și alimente bogate în fitonutrienți denumit MagniFood.

Ingredientele MagniFood sunt îmbinate astfel încât să potențeze mediul biochimic al organismului uman, pentru a maximiza efectele benefice ale compoziției de vitamine și minerale, enzime digestive și alți nutrienți.


Avantajul semnificativ asigurat de plantele uscate prin congelare (liofilizare)

Majoritatea suplimentelor bogate în fitonutrienți utilizate în produsele Terranova sunt realizate din ingrediente botanice proaspete și uscate prin congelare (liofilizare). Uscarea prin congelare a plantelor protejează și conservă elementele potente din plante, integritatea biochimică și activitatea enzimatică.

În mod special, profilul biochimic al unei plante uscate prin congelare este aproape similar cu profilul plantei originale, însă concentrația compușilor este mai mare datorită eliminării umidității.

Ingredientele botanice liofilizate din produsele Terranova sunt variantele concentrate ale plantelor originale, proaspete și naturale.

AFLĂ MAI MULTE

MagniFood susține o alimentație sănătoasă:

  • Sporește și susține absorbția, biodisponibilitatea, utilizarea, activitatea, stabilitatea, funcția și efectul nutrienților din produse
  • Furnizează enzime sinergice și alți co-factori vitali pentru utilizarea și funcționarea nutrienților din produse
  • Furnizează o rețea complexă de fitonutrienți care îmbunătățesc funcția potențială a produselor și/sau aplicațiile produsului
  • Asigură ingredientele care sporesc conținutul de vitamine, minerale și nutrienți al produselor.
  • Protejează ingredientele de efecte oxidative și a susține stabilitatea și activitatea nutrienților din produse

Necesitatea bio-sinergiei pentru nutriție sănătoasă și echilibru al metabolismului


Pentru a obține cele mai bune rezultate cu ajutorul suplimentelor nutritive, este necesar să dezvoltăm un mediu de bio-sinergie la nivel de metabolism.

Sinergia se întâmplă atunci când interacțiunea dintre compuși produce efecte mai mari decât efectele însumate ale fiecărui element în parte.

Pentru a obține un efect optim, fiecare vitamină, mineral ori nutrient trebuie absorbit, distribuit, metabolizat și utilizat cu eficiență într-un spectru extins de interacțiuni sinergice cu enzime, co-factori sau alți nutrienți.

Totodată, datorită unor factori genetici, dietari, de vârstă și gen, ori în funcție de niveluri de stres, abilitatea corpului de a genera un nivel înalt de sinergie scade sau crește, iar eficiența suplimentelor poate varia semnificativ de la persoană la persoană.

Trebuie să fim foarte atenți la întreg mediul interior al organismului, acesta dictează nivelul de eficiență pe care îl poate asigura utilizarea de suplimente nutritive.

Avem misiunea să întărim mediul interior al organismului prin dezvoltarea produselor Terranova, gândite să fie asimilate corect, în deplină armonie și sinergie.

Complexul MagniFood este o inovație cu rădăcini în principii holistice pentru un regim alimentar echilibrat


Ingredientele active din suplimentele nutritive Terranova sunt mai mult decât substanțele nutritive în sine. Fiecare produs conține, de asemenea, propriul complex unic de ingrediente botanice, conceput pentru a îmbunătăți la nivel sistemic efectele fiecărui component în cadrul organismului tău.

A cultiva un mediu interior sănătos dictează cât de benefic va fi un supliment asupra organismului, iar această acțiune este forța motrică în dezvoltarea fiecărui produs Terranova.


MagniFood îmbunătățește absorbția, distribuția, activitatea metabolismului în utilizarea și funcționarea nutrienților.

Îmbunătățește funcțiile, efectul și valoarea generală a suplimentelor nutritive.

Ajută organismul să întrețină o stare intensă de sinergie internă.