Fitonutrienți și ingrediente din surse naturale, certificate organic


  • Dr. Ed Alstat, Eclectic Institute, Oregon, SUA

Majoritatea suplimentelor alimentare botanice Terranova sunt recoltate din ferma cu certificare organică, fie sunt culese din mediul sălbatic, cu respect pentru principii etice. Aceste ingrediente naturale bogate în fitonutrienți reprezintă esența suplimentelor nutritive.

Ferma de plante medicinale certificate organic a furnizorului nostru de botanice, Eclectic Institute, cu întindere de peste 36 hectare, este situată într-un cadru natural retras și pitoresc din statul Oregon, SUA, înconjurat de pădure, canionul Sandy River și fundalul magnific al muntelui Hood, care a inspirat logo-ul Terranova.

Fiecare cultură a Eclectic Institute este crescută într-un mediu natural curat, fără substanțe chimice, și este recoltată într-o etapă în care plantele au atins nivelurile maxime de bio-activitate. Pentru ingredientele botanice obținute din mediul sălbatic, culegători de înaltă calificare și cu experiență de la Eclectic Institute colectează cu atenție plante din habitate naturale, netratate cu pesticide sau erbicide.

Eclectic Institute recoltează plante într-un mod sustenabil din punct de vedere ecologic, fără a pune în pericol nici populația speciilor de plante, nici echilibrul delicat al ecosistemului.

 

AFLĂ MAI MULTE